marieelisabet

det är söndag idag....

Kategori:

Jag vet inte vad det är med mig och söndagar....jag är inte riktigt överens med söndagar
Av någon anledning är det oftast på söndagar jag vaknar upp med sällskap av herrÅ, dock inte varje söndag. Nu tänker du som eventuellt läser min blogg att det förmodligen beror på att jag har druckit alkoholhaltiga drycker på lördagen - men nej, det är inte anledningen för tillfällena när jag inmundigar dessa drycker är synnerligen lätträknade. Idag är det i alla fall en sån där dag. En sån där dag när herrÅ gärna ville vakna upp tillsammans med mig. Han har dessutom haft fräckheten att inte lämna min sida på hela dagen vilket har fått mig på ett urbota dåligt humör!
 
När jag ändå är igång och gnäller kan jag lika bra passa på att gnälla över min ständiga trötthet som inte verkar vilja ge med sig. Jag kan också gnälla över att jag domnar i min högra arm och hand och för att jag ser sämre med mina glasögon och borde höra av mig både till läkaren och optikern. =/
 
Nu så...nu har jag gnällt klart...för den här gången ;)
 
I övrigt har helgen varit rätt okej.
Fredagsmys med mig själv med datorhäng och lite soffhäng tillsammans med hundarna och en bra film.
Lördagsmys som innehöll demo på Anneli och Mians scrapbook&design - naturligtvis kom jag hem med några nya fina papper :) och på kvällen blev det soffhäng med Henrik, vovvarna och "Den gröna milen".
Okej då...den här söndagen har bjudit på liiiite trevligheter också, trots allt...jag har inhandlat en ny dator och lite smått och gott från Kreativa ting ;)
 
Kvällen kommer att avslutas med biobesök tillsammans med Jessica och Henrik.

 
/jag som hoppas att morgondagen blir lite bättre